слим
hyaluron lips

Offer

Доктор

ЦИНК (Цинк Глюконат) – за по-добра абсорбция 60 таблетки.

Цена: 16.00лв.
Крайна цена: 16.00лв.
Марка:  Dr. Green
Код на продукт:  P0888
Наличност:  На склад
0 оценки  (0 оценки)   |   Оценете

Счита се, че глобалното разпространение на недостига на цинк варира от ∼17% до 20% (5, 6), като по-голямата част се среща в развиващите се страни на Африка и Азия. Макар и значително по-рядко срещан при нациите с високи доходи, дефицитът на цинк се среща най-често при възрастни хора, вегани / вегетарианци и лица с хронично заболяване като чернодробна цироза (7) или възпалително заболяване на червата (8). Важно е, че недостигът на цинк води до нарушена имунна система, което се доказва от атрофия на тимуса, лимфопения и дефектни лимфоцитни отговори при проучвания върху животни (9). Тези данни подчертават значението на храненето с цинк, особено в слабо развити страни, където рискът от инфекция се повишава поради лоша санитария, обществено здраве и ваксинационни стратегии (5).

Цинкът има  роля като основен микроелемент, който е необходим за постигане на ефективен антивирусен отговор. Въпреки че цинкът притежава директни антивирусни свойства (например грип), той е също така критичен за генериране както на вродени, така и на придобити (хуморални) антивирусни реакции. Цинкът е неразделен компонент на много вирусни ензими, протеази и полимерази, което определя значението му за регулирането на клетъчното и системното разпределение на цинка за инхибиране на репликацията и разпространението на вируса.

Доза за дневен прием : Приемайте по 1  таблетка на ден.

 

Цинк глюконат на DR.GREEN  е във форма, която лесно се абсорбира и усвоява  от тялото за оптимален ефект.

 

Предназначение: Незаменимият минерал цинк е силен антиоксидант, подсилва оздравителните процеси в организма, подобрява  дейността на мозъка  и нормалното функциониране на имунната система.

 

Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

 

Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съдържание
Съставки Цинк глюконат 25mg

Оценете

Вашето име:
Вашето мнение:
Важно: HTML не се превежда!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:Най-продавани