Изотропин - ключът към младостта! Да върнем времето назад!

Изотропин - ключът към младостта! Да върнем времето назад!

Дали някога сте се събуждали с мисълта, че времето е безвъзвратно отлетяло... Годините са се навъртяли и вие бавно, но сигурно ОСТАРЯВАТЕ!

Съществува разлика между процеса на остаряване и поддържането на качество на живот - тя е най-вече в способността да използвате удивителните възраждащи сили на тялото. Вашата биологична възраст се определя от това колко старо изглежда и се чуства вашето тяло.

Когато се погледнете в огледалото, харесвате ли това, което виждате, или бихте искали да промените някои неща? С биологичното остаряване настъпва намалената способност на тялото да произвежда уникалните, специални медиатори, необходими за поддържане на енергията, либидото, стегнатата кожа, и борещи се срещу излишните мазнини. Учените са установили, че човешкият растежен хормон (Growth Hormone, GH) е водещият хормон, който се отделя в изобилие през целия живот - проблемът е, че нивото на секретиране намалява с възрастта. Хормонът на растежа ревитализира всички клетки на тялото.

Продукцията на хормона на растежа е много сложен процес и изисква съдействието и на други хормони и органи, за да прояви противостареещото си действие. В лабораториите на американската компания Newton Everett създадоха ИЗОТРОПИН РЕДЖУВЕНЕЙШЪН, патентована формула, която въздейства върху цялостния процес, като така се превръща в първия и единствен цялостен системен подход за максимизиране нивата на хормона на растежа.

Лекарите и здравните специалисти от цял свят вярват, че повишаването на нивата на хормона на растежа ще подобри здравето ви, енергията, загубата на излишното тегло, физическата и спортната форма, ще нормализира нивата на другите хормони. В предишни броеве на нашата рубрика "Здраве" ви запознахме с ИЗОТРОПИН - ефервесцентни прахчета. Друга интересна форма и алтернатива на продукта са ИЗОТРОПИН - капсули.

ИЗОТРОПИН възстановява кожната плътност и еластичност, изглажда бръчките и ревитализира косата и ноктите. Улеснява изгарянето на мазнините, доставяйки ги като гориво на тялото и в същото време увеличава мускулната маса. Той също така води до подобрение в сексуалните функции както при мъжете, така и при жените. ИЗОТРОПИН ревитализира имунната система, подпомага намаляването на сърдечносъдовия риск чрез намаляване на кръвното налягане и подобряване профила на холестерола и липидите в кръвта. ИЗОТРОПИН подобрява усвояването на кислорода и подпомага предпазването от остеопороза. Той ревитализира функциите на жлезите с вътрешна секреция и подпомага загубата на тегло. Подопомага по-добрия и спокоен сън.

ИЗОТРОПИН е специално създаден като безопасно и ефективно средство за естествено повишаване на собствените нива на човешкия растежен хормон (HGH) и имуноглобулин Ф (IGF-1) - ключови компоненти в подкрепата на процеса против стареене. Най-общо ИЗОТРОПИН представлява патентована смес от аминокиселини, насочени към повишаване на собственото производство в организма на човешкия растежен хормон. ИЗОТРОПИН предоставя градивните елементи на собствените молекули на човешкия растежен хормон, като по този начин премахва риска от странични ефекти.

Една от ключовите съставки в ИЗОТРОПИН е аргинин пироглутамат (ел-аргининел-пироглутамат). Клиничните проучвания на пироглутамата показват, че той подобрява паметта, помага за справяне с ефектите от алкохола и остаряването.

Аргининът е свързан с подобряване на имунитета, отделяне на хормона на растежа, увеличаване на мускулната маса, бързо възстановяване от наранявания, повишена сексуална мощ и подпомага забавянето на атеросклерозата. Ел-глутаминът е добре известна аминокиселина, която стимулира растежния хормон. Глутаминът също има позитивно действие въру имунната система. Нуждите на тялото от глутамин са големи. Той представлява 60% от свободните аминокиселини в скелетните мускули.

Ел-глутаминът играе много важна роля в протеиновия метаболизъм. Глицинът е условно есенциална аминокиселина, която се намира в растителния и животинския протеин. Химически глицинът е с най-простата формула и е най-широко разпространената от всички аминокиселини. Тя се свързва с много токсични вещества и ги превръща в безвредни форми, които след това се отделят от тялото.

Глицинът има успокояващ ефект върху мозъка. Също така води до освобождаване на растежен хормон.

Интересен е фактът, че за разлика от ефервесцентните сашета ИЗОТРОПИН - капсули, съдържа 200 мг говежда коластра. Тя съдържа 75% повече имуноглобулин от човешката коластра. Това прави ИЗОТРОПИН - капсули, мощен стимулатор на вашата имунна система.

За много хора по-добрият сън, повечето енергия и по-бързото възстановяване са преобладаващите ефекти в рамките на първите няколко дни от употребата на ИЗОТРОПИН.

Сигурни сме, че след като лично се убедите в резултатите от това, което медиите наричат "извор на младост в капсули", цялостното ви здраве никога няма да е същото!

Дозата за прием - 1 до 2 капсули дневно, препоръчително на празен стомах, най-малко два часа преди или след хранене и вечер преди лягане.