Новата генерация жени над 35 години - МОДЕРНИ, МЛАДИ И ЖИЗНЕНИ

Новата генерация жени над 35 години - МОДЕРНИ, МЛАДИ И ЖИЗНЕНИ

Каква е тайната на младостта?

 

Стресът, вредните фактори на околната среда, нездравословният ни начин на живот - малко движение и неправилно хранене, водят до сигнали, които ни напомнят за биологичното остаряване. Бръчки, сив тен на кожата, намален тонус, чувство на безпокойство и умора, намалена сексуална функция, повишени телесни мазнини, отслабена имунна система...

 

Как да си помогнем?

 

В лабораториите на американската фирма Newton Everett разработиха цялостен системен подход за подмладяване. Той е много популярен между холивудските звезди, които са в постоянна борба за красиво тяло и млада кожа.

 

Изследванията, направени в университета във Вирджиния, установиха, че "ИЗОТРОПИН" повишава плътността и еластичността на кожата, като намалява бръчките. Като "страничен" ефект, но най-бързо забележим, учените са установили загубата на тегло и намаляването на телесните мазнини най-вече в абдоминалната област.

 

Продуктът дава добри резултати като процентно изражение - 40% подобрение в сексуалните функции както при мъжете, така и при жените.

 

Последните изследвания сочат, че "ИЗОТРОПИН" подобрява паметта, помага за справяне с ефекта от алкохола и остаряването.

 

Терапията с изотропин най-общо води до подобряване на здравословното състояние, жизненост и засилва обмяната на веществата.

 

"ИЗОТРОПИН" дава повече енергия.

 

Подобрява иммунните функции на организма. Уникалната ефервесцентна форма на доставяне на активните съставки гарантира бързо абсорбиране на най-мощните съставки за подмладяване и запазването на активните съставки от агресивната среда на киселинните стомашни сокове. За онези, които не обичат приема на течности, "ИЗОТРОПИН" е наличен и под формата на капсули.

 

Препоръчителният прием на продукта е за курс от 3 месеца, един до два пъти годишно. Освен "ИЗОТРОПИН" друг интересен продукт в арсенала против стареене, който вече се внася в България, е "РАДИАНС" на английската фирма "Хелт Ейд". Продуктът съдържа в чист вид 100% морски колаген, който е допълнително обработен - хидролизиран, с цел по-добро усвояване.

 

Колагенът е основният структурен протеин на съединителната тъкан и е важна част от косата, кожата и ноктите. С възрастта способността на тялото да възстановява съединителната тъкан и да поддържа хидратацията намалява. Веднъж достигнали 25-годишна възраст, количеството колаген намалява с 1. 5% с всяка следваща година. Това означава, че на 40 г. ние вече сме загубили една трета от първоначалното количество. Резултатът е, че кожата губи еластичността си и започва оформянето на бръчките. Въпреки че съществуват различни локални форми - кремове и лосиони с колаген, най-ефективният начин да се замести загубеният колаген е или чрез скъпи и неудобни инжекции, или вътрешно под формата на таблетки. "РАДИАНС" таблетките доставят на организма незаменимия колаген, който подпомага здравината и структурата на косата, здравината на ноктите и по-добряват еластичността и структурата на кожата.

 

"ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА" на "Хелт Ейд" е също друго много достъпно средство за подобряване хидратацията на кожата и заличаването на бръчките. "ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА" е широко известна като средство за локално попълване на бръчки. С възрастта синтезът и в кожата намалява и тя се пренасочва от епидермиса към дермата, което прави кожата да изглежда по-суха, тънка и да се сбръчква. Приета под формата на таблетки, "ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА" се приема по 1 до 2 таблетки дневно след хранене. "ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА" на "Хелт Ейд" е с най-достъпна цена на българския пазар и с най-висока концентрация на активното вещество в таблетката.

 

Курсът на месечната терапия е около 20 лв.


Така че вече имаме избор - решението е наше - дали да направим най-важната инвестиция - в себе си, в собственото си здраве и красота. С напредването на технологиите и медицината тези продукти вече са достъпни за всички. В 21 век вече сме способни да удължим младостта.