Балансирани Омега 3, 6, 9 капсули на Хелт Ейд

 Балансирани Омега 3, 6, 9 капсули на Хелт Ейд

Балансираните Омега 3, 6, 9 капсули на английската компания  Хелт Ейд съдържат незаменими мастни киселини, които са полезни за здравето на сърдечносъдовата система, мозъчната функция, здравословния  растеж и развитие на всички тъкани. Омега 3 и Омега 6, които не могат да бъдат произведени от организма и затова трябва да бъде предоставенr чрез една добра диета или добавка.

 

Омега 9 помага при кожни заболявания като суха, лющеща се кожа или псориазис. Тези капсули са с високо съдържание на чисти незамърсени рибни масла и оптимално балансирани за бърза абсорбция и асимилация.

 
Омега 3, 6, 9 капсули може да бъде от полза за:


•Тези, които трябва да подкрепят сърдечно-съдовата(при висок холестерол и високо кръвно налягане),
•репродуктивна
• нервна система
•Тези, които трябва да подкрепят имунната функция чрез регулиране на възпалението и насърчаване на тялото да се бори с инфекцията
•Тези, които желаят да подобрят качеството на кожата си,при псориазис и екзема, при сух скалп, пърхот и др.
•Деца за подпомагане на невронното развитие, здравословната  функция на мозъка и активния начин на живот
•Тези, които желаят да отлагат или избягват, свързани с възрастта заболявания
 
Балансиран Omega 3-6-9
 
Есенциалните мастни киселини (ЕМК), са необходими мазнини, които хората не могат да синтезират и трябва да  получат чрез диетата.  Една от неговите функции е да  повиши HDL или "добър холестерол" да изчисти  "лошия холестерол”, липопротеините с ниска плътност (LDL), и да го транспортира  до черния дроб, където се метаболизира и се отделя.

С други думи, тези добри мазнини атакуват някои от  щетите причинени  от лошите мазнини. Това е много важна функция  в днешно време, когато толкова много хора се борят да нормализират нивата на холестерола си, борят се със сърдечно съдови заболявания и се стремят да нормализират теглото си.

 
Омега-3 мастни киселини (линоленова киселина) се използват при формирането на клетъчните стени, което ги прави еластични и гъвкави и подобрява  кръвообращението и усвояването на кислород с правилното функциониране на  гъвкавостта на клетъчната стена на червените кръвни клетки.
 
Омега-6 (линолова киселина) може да помогне за подобряване на ревматоиден артрит, Предменструалния синдром, кожни заболявания (напр. псориазис и екзема). Въпреки че при повечето хора се получава излишък на линолова киселина, често не се превръща в  GLA (гама-линиленова киселина), поради метаболитни проблеми, причинени от диети, богати на захар, алкохол, или транс-мазнини от преработени храни, както и при пушачи, замърсяване, стрес, стареене, вирусни инфекции, както и други условия, като например диабет. Естествено, че най-добре е да се премахнат тези фактори, когато това е възможно, но другият ни вариант е да се допълни с храни, богати на GLA каквито са масло от пореч  или масло от вечерна иглика .
 
Омега-9s (олеинова киселина) са от съществено значение, но технически не е есенциална мастна киселина, защото човешкото тяло може да произвежда ограничено количество, при условие че са налице достатъчни нива от есенциалните ненаситени мастни киселини. Омега 9 допринася за поддържане здравето на  сърцето.Тя се съдържа най-вече в зехтина , затова и източника на омега -9 в балансираните Омега-3-6 6и 9 капсули на Хелт Ейд е зехтин. Той е в центъра на т.нар. „ Средиземноморска диета” , доказала с времето ползите си за качеството и продължителността на живота.
 
Кога трябва да приемате Омега 3, 6, 9 капсули?


Омега 3,6,9 Капсулите могат да се приемат ежедневно с увереност, като част от оптимален хранителен режим, за общото здраве и благополучие на всеки.