КАК СЕ СПРАВЯМЕ С ТОКСИНИТЕ?

Научете повече за токсините, детоксикацията и прочистване организма Ви

ТЕСТ: КАК СЕ СПРАВЯМЕ С ТОКСИНИТЕ?

1. СТРАДАТЕ ЛИ ЧЕСТО ОТ ГЛАВОБОЛИЕ ИЛИ МИГРЕНА?

2. ИМАТЕ ЛИ ТЪМНИ КРЪГОВЕ ПОД ОЧИТЕ?

3. СТРАДАТЕ ЛИ ЧЕСТО ОТ ПОВИШЕНО ОТДЕЛЯНЕ НА СЛУЗ, ЗАПУШЕН НОС ИЛИ ПРОБЛЕМИ СЪС СИНУСИТЕ?

4. СТРАДАТЕ ЛИ ОТ АКНЕ, УРТИКАРИЯ ИЛИ КОЖНИ БОЛЕСТИ?

5. ИЗПОТЯВАТЕ ЛИ СЕ МНОГО И ИМАТЕ ЛИ СИЛНА МИРИЗМА НА ТЯЛОТО?

6. ТРУДНО ЛИ ВИ Е ДА ОТСЛАБНЕТЕ?

7. ИМАТЕ ЛИ ЧЕСТО ГОРЧИВ ВКУС В УСТАТА ИЛИ ОБЛОЖЕН ЕЗИК?

8. ПОЛУЧАВАТЕ ЛИ ЧЕСТО ОТТОЦИ И ПОДДУВАНЕ?

9. ПОНЯКОГА ОПЛАКВАТЕ ЛИ СЕ ОТ СТАВНИ И МУСКУЛНИ БОЛКИ?

10. КАФЕТО КАРА ЛИ ВИ ДА СЕ ЧУСТВАТЕ НЕРВНИ?

Отбележете по 1 точка на всеки положителен резултат.

РЕЗУЛТАТИ:

ОТ 0 ДО 3 ТОЧКИ:

ОРГАНИЗМЪТ ВИ КАТЕГОРИЧНО МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ САМ С ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ТОКСИНИТЕ. ВЪПРЕКИ ТОВА СЪВЕТА НИ Е ПОМОГНЕТЕ МЪНИЧКО НА ТЯЛОТО СИ С ЛЕКО „ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ”.

ОТ 4 ДО 7 ТОЧКИ:

ОРГАНИЗМЪТ ВИ ПОКАЗВА, ЧЕ ВЕЧЕ МУ Е ТРУДНО ДА СЕ СПРАВЯ САМ С ПРЕРАБОТВАНЕТО НА ТОКСИНИТЕ. НЕОБХОДИМО Е ДА ПОДОБРИТЕ ПОТЕНЦИАЛА СИ.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ПОГРИЖЕТЕ ЗА ЧЕРНИЯТ СИ ДРОБ.

ОТ 7ДО 10 ТОЧКИ:

ОРГАНИЗМЪТ ВИ СТРАДА И СЕ ОПЛАКВА.НЕМОЖЕ ДА СЕ ДА СЕ СПРАВЯ С ТОКСИНИТЕ, С КОИТО ГО АТАКУВАТЕ ПОСТОЯННО.ОБЪРНЕТЕ СЕРИОЗНО ВНИМАНИЕ НА ЧЕРНИЯТ СИ ДРОБ, ПРОМЕНЕТЕ РЕЖИМА НА ХРАНЕНЕ.

Независимо от резултатите на теста хубаво е да помислите за себе си.

livercare

МНОГО БОЛЕСТИ ИЗЧЕЗВАТ ЗАВИНАГИ СЛЕД ПРОЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

Много често, без да подозираме това, страдаме от различни болести, които са следствие от натрупването на токсини в организма. Слабост, липса на работоспособност, бързо се уморявате, сънливост през деня и безсъние през нощта, главоболие - това са само част от симптомите, алармиращи за натрупване на вредни вещества в организма.

Като основен орган за обезвреждане на токсините в нашият ориганизъм най-важен е черният дроб. Цели 80 % от неговата дейност е насочена за обезвреждането на потенциалноопасни вещества за тялото ни.

Той е пречиствателната станция на нашият организъм и може да разпознае милиони токсични химикали и да ги преобразува в нещо безвредно или да ги подготви за отстраняване. Този процес, наречен конюгация изисква адекватно снабдяване на черният дроб с хранителни вещества. На помощ тук ни идва и най-новият продукт на

Хелт Ейд –ЛИВЕРКЕЪР / в превод от английски „ГРИЖА ЗА ЧЕРНИЯ ДРОБ”/. Той съдържа широк спектър от билки и аминокиселини, доказали своята ефективност. Белият трън (познат още като магарешки бодил , силимарин) е една от най-широко изследваните съставки, които подпомагат чернодробните функции и предпазват черния дроб от изчерпването на важно съединение за процеса на Дезинтоксикация и Отделителна система Също така, силимаринът е и мощен антиоксидант и действа директно на чернодробните клетки като стимулира регенерирането и 

образуването на нови здрави клетки и подмяната на увредените стари чернодробни клетки. Продуктът е обогатен и с други билкови екстракти. 

Глухарчето е растение, което увеличава продукцията и придвижването на жлъчка и е и естествен диуретик. Така подпомага храносмилателната и отделителна системи в отстраняването на възпалението и натрупването на токсични вещества. Екстрактите от куркума и артишок са мощни антиоксиданти и допълнително подпомагат намаляването на възпалението в чернодробните клетки и подпомагат предовратяването на клетъчно увреждане на черния дроб.В състава на ЛИВЪРКЕЪР влизат и аминокиселини и други липотропни фактори, които осигуряват допълнителна защита за черния дроб като предотвратяват натрупването на мазнини в клетките и подпомагат елиминирането на токсините.

Тази добра комбинация от билки и аминокиселини прави ЛИВЪРКЕЪР много подходящ за мъже и жени, които приемат алкохол, хранят се небалансирано, изложени са на риск от токсични влияния, чустват се уморени и с недостатъчно енергия, приемат различни химични субстанции, лекарства, страдащи от диабет и с високи стойности на триглицеридите в кръвта. Много лекарства / като парацетамол например / на свой ред са токсини и подлагат на тежко изпитание черния дроб.Резултатът е постоянно претоварване на системите на организма, което води до по-сериозни заболявания и инфекции. Затова помогнете на черният си дроб да се справи сам с токсините във вашия организъм с ЛИВЪРКЕЪР.

Продуктът е подходящ и като допълнение към терапията и на различни хронични чернодробни заболявания. ЛИВЪРКЕЪР е хранителна добавка, която може да се приема от възрастни и подрастващи над 16 години по 2 до 4 таблетки дневно.

ОТЪРВЕТЕ СЕ ОТ ТОКСИНИТЕ ДОКАТО СПИТЕnova detox

Тялото ни естествено се пречиства чрез органите си: бели дробове, черен дроб, бъбреци, кожа. Ние също можем да подпомогнем дейността им чрез серия от методи, които водят до ефективното отделяне на токсините. Английската компания НОВА събра силата на природата и мъдростта на изтока в пътя към пречистване на организма с ДЕТОКС ПЛАСТИРИТЕ за ходила.

ЕТО САМО НЯКОИ ОТ ПОЛЗИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОЧУСТВАТЕ ПО ВРЕМЕ НА УПОТРЕБАТА ИМ

- повишаване на енергията и предотвратяване на умората
- освобождаване на токсини, складирани в телесните мазнини и клетки
- намаляване на задържането на течности в тялото
- подобрен метаболизъм и имунна система
- намаляване на стреса с емисията на негативни йони
- подпомага по-доброто кръвообръщение

- облекчаване на болките в мускулите
- по-добър и качествен сън

ДЕТОКС ПЛАСТИРИТЕ за ходила на НОВА са лесен, ефективен и безопасен метод за дезинтоксикация и премахване на тосините от тялото. Те подпомагат естествените процеси на пречистване на черния дроб, бъбреците, панкреаса и далака. Подпомагат отделянето от тя

лото и на токсични вещества, на които сме изложени от все по-замърсената околна среда.