НЕЗАМЕНИМИТЕ ОМЕГА 3-6-9

НЕЗАМЕНИМИТЕ ОМЕГА 3-6-9

Незаменимите Омега 3-6-9 са най-важните ненаситени мастни киселини. Противно на общите разбирания хранителен режим, който цели изгаряне на излишните мазнини, не трябва да бъде напълно лишен от мазнини. Може да ограничите напълно приема на наситени мазнини (от сирене, масло, свинско месо), както е по време на пости, но задължително трябва да си набавяте необходимите за тялото ненаситени мазнини (есенциални мастни киселини). Те са не само необходими за абсорбцията на мастно разтворимите витамини, но имат важна роля при производството на хормони и клетъчни компоненти. Човешкото тяло може да произведе повечето мазнини от другите хранителни съставки (въглехидрати, протеини и мазнини), но има два типа мазнини, които не могат да бъдат произведени от тялото и трябва да се приемат чрез храната - това са Омега-3 и Омега-6 мастни киселини. Пълното отсъствие на мастни киселини Омега 3-6-9 (Omega 3-6-9) от вашето меню може да доведе до сериозни разтройства в човешкия организъм - като намалени нива на някои хормони (тестостерон, адреналин, кортизон и др.), както и до повишено ниво на холестерол в кръвта. 

Тези киселини са важна част от здравословното хранене и са незаменим елемент за поддържане на подходящо ниво на холестерола в кръвта, както и за подобряване състоянието на сърдечносъдовата система. 

За съжаление тези така важни ненаситени мастни киселини не се произвеждат от организма, поради което е необходимо да се приемат чрез храната или под формата на хранителна добавка. Английската компания "Хелт Ейд" пусна на българския пазар "ОМЕГА 3-6-9". Този продукт, "ОМЕГА 3-6-9", осигурява най-важните Омега-3 ненаситени мастни киселини - ЕРА (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина). Множество проучвания доказват, че редовният прием на EPA и DHA може да намали риска от коронарни сърдечни заболявания. Налице са доказателства, че приемът на EPA и DHA понижава нивата на триглицеридите в кръвта и по този начин намалява и риска от инфаркт на миокарда. 

"ОМЕГА 3-6-9" съдържа ценната Омега-6 мастна киселина - гамалиноленова киселина (GLA), която притежава противовъзпалително действие (при артрити) и оказва благотворен ефект при кожни проблеми (екзема, атопичен дерматит). 

Съгласно проведени научни изследвания ОМЕГА 3-6-9 мастните киселини спомагат за поддържане на доброто здравословно състояние, забавят развитието на атеросклероза и допринасят за правилното функциониране на мозъка и сърдечносъдовата система. 

ЕТО САМО НЯКОИ ЕФЕКТИ, КОИТО ВАШИЯТ ОРГАНИЗЪМ ЩЕ ПОЧУВСТВА ПРИ РЕДОВНИЯ ПРИЕМ НА "ОМЕГА 3-6-9" 

Ефекти:
- Спомага да се поддържа подходящо ниво на холестерол и триглицериди в кръвта
- Подпомага здравословното състояние на сърцето и кръвоносните съдове
- Необходим за активността на нервните клетки
- Благотворно влияе върху мозъчната дейност и особено паметта
- Оказва положителен ефект върху кръвното налягане
- Допринася за превенция на болестите на цивилизацията

Състав на 3 капсули:
Витамин Е - 9 мг, Омега 3/6/9 комплекс - 3465 мг, Омега-3 мастни киселини (от рибено масло) - 1000 мг, ЕРА - 471 мг, DHA - 315 мг, Омега-6 (от масло от пореч) - 970 мг, линоленова киселина - 600 мг, гамалиноленова киселина.(GLA) - 370 мг, Омега-9 (от зехтин) - 450 мг, олеова киселина - 450 мг. 

Най-ценното на "ОМЕГА 3-6-9" на "Хелт Ейд" е, че са получени от пречистени естествени източници: Омега-6 от масло от пореч, а Омега-3 от рибено масло.

Съставът на "ОМЕГА 3-6-9" на английската компания "Хелт Ейд" осигурява уникална балансирана комбинация от незаменимете мастни киселини в концентрации и съотношение, максимално ефективни за вашия организъм!