ЗДРАВИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ЗИМА С „ЦИНКОВИТ С”

ЗДРАВИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ЗИМА С „ЦИНКОВИТ С”

На българският пазар вече може да се намери един уникален продукт, осигуряващ на вашият организъм всички основни елементи за защита през зимата.Това е „ЦИНКОВИТ С” на английската компания Хелт Ейд.
Всяка таблетка, с приятен портокалов вкус съдържа витамин С, цинк и прополис. Идеалните за дъвчене таблетки представляват оптимална комбинация за стимулиране на имунната Ви система през зимата.

Витамин С е невероятен природен антивирусен агент и изследванията показват, че той облекчава симптомите на грип и простуда . Той помага за повишаване на имунната активност.
Използва се от организма в производството на бели кръвни клетки. Те от своя страна се борят да не навлизат вируси и бактерии.Витамин С е основен антиоксидант, помага абсорбцията на желязо, участва в образуването на колагена, растежа и регенерацията на меките тъкани, поддържа костите, зъбите и венците здрави.
Цинкът е жизненоважен хранителен елемент, участва в много процеси в организма, един от които е правилното функциониране на имунната система.Цинкът има доказано анти-инфекциозно действие, поради което трябва да се взема дори когато има инфекция, за да се избегне нейното повторение. Проучванията показват, че всеки трети възрастен във Великобритания, не получава необходимото му количество цинк . Тези, които са с дефицит на цинк страдат два пъти повече и са чувствителни към повтарящи се инфекции и простуди.

Прополис: Той е естествен природен продукт. Младите пъпки на някои растения отделят вещество, което служи да ги предпази от вредното действие на външни фактори на средата: слънчева радиация, бактерии, вируси, гъби. Пчелите го събират и внасят в кошера и с него извършват дезинфекционни дейности. Той е тяхното "химическо оръжие" срещу инфекциите. 

Събран от растенията и донесен в кошера, прополисът запазва всичките си свойства: противомикробни, противовирусни, противорадиационни, т.е има изразено мощно антибиотично и антимикотично действие. Освен това има дезинфекционно, обезболяващо и имуностимулиращо действие.

ЦИНКОВИТ С е специално създаден да осигури на цялото семейство полезните свойства на тези три важни съставки в една таблетка с приятен портокалов вкус. ЦИНКОВИТ С - комбинация от витамин С, цинк и прополис, е идеален продукт за целогодишна имунна подкрепа.

ЦИНКОВИТ С ще е от полза на тези, които:
- Желаят да укрепят имунната си система;
- Тези, които чувстват симптомите на настика и грип;
- Тези, които желаят да намалят продължителността на настинка или грип;
- Тези които страдат от алергични реакции, като сенна хрема.

ЦИНКОВИТ С може да приема всеки преди или по време на настинка или грип, особено ако има възпалено гърло.Също така, всеки, който желае да да повиши естествените защитни сили на организма си.

ЦИНКОВИТ С е продукт в подкрепа на всички членове на Вашето семейство от 3 до 103 години.