слим
hyaluron lips

Offer

Доктор

ХОЛЕСТРО ФАКТОР

Цена: 26.00лв.
Крайна цена: 26.00лв.
Марка:  Dr. Green
Код на продукт:  P01476
Наличност:  В наличност
0 оценки  (0 оценки)   |   Оценете

Изцяло натурална формула за добро кардиологично здраве и оптимални нива на холестерола

 

ХОЛЕСТРО ФАКТОР  е изцяло натурална формула, която допринася за поддържането на добро кардиологично здраве  и оптимални нива на холестерола.


• Поддържа оптимално съотношение между LDL (холестерол с ниска плътност или т.нар. "лош холестерол" и HDL холестерол (холестерол с висока плътност или "добрия холестерол"
• Потиска липидното окисление и така повлиява благоприятно риска от атеросклеротични изменения и риска от сърдечносъдови усложнения - инфаркт, инсулт и др.


Подходящ  при:

  • Пациенти с висок сърдечно-съдов риск (високо кръвно налягане, исхемична болест на сърцето, пушачи, затлъстяване и др.)
  •  Пациенти прекарали сърдечносъдови инциденти - инфаркт, инсулт, с артериална недостатъчност на долните крайници и др.
  • Пациенти с Диабет тип 2
  • Фамилна хиперхолестеролемия
  • Пациенти с хипотиреодизъм
  • Пациенти, които са с нежелани  странични реакции към статини (слабост, болки в мускулите, повишени чернодробни ензими и др.)
  • Като част от плана  за хранене при пациенти с цел  коригиране на липидния профил

ХОЛЕСТРО ФАКТОР е изцяло природен продукт, създаден специално да оползотвори доказано полезното действие на  няколко природни съставки- поликозанол, гугулипид , фитостероли и др.

Поликозанол е  микс от високомолекулни вещества, извлечени  от восъчното покритие на захарната тръстика ( Saccharum officinarum). В клинични проучвания, поликозанолът  значително понижава серумните нива на общия холестерол и на "лошия" холестерол (LDL), и повишава нивата на "добрия" холестерол (HDL). Поликозанолът също така намалява броя на тромбоцитите в кръвта, което също повлиява риска от сърдечносъдови инциденти чрез намаляване на тромбообразуването.

Гугулипид  - екстракт  растителна смола  от индийското дърво Commiphora Mukul е използвана още в аюрведа и източните практики за сърдечносъдова профилактика, ставни болки и намаляване на риска от затлъстяване. Затова и години наред учени от западните медицински университети се опитват да разгадаят тайната на това лечение. Проучванията показват значително намаляване  на общия холестерол,  триглицеридите и на С-реактивния протеин (основен показател свързан с риска от сърдечносъдови инциденти) при пациенти, независимо от диетата и физическата активност.

Комплекс от растителни стероли

Или фитостероли  са група от естествено  съществуващи съставки, намиращи се в мембраните на растителните клетки. Тъй като фитостеролите са структурно подобни на холестерола, когато се приемат, те се конкурират с холестерола за абсорбцията му и така намаляват нивата на абсорбция в храносмилателния тракт.  Като краен резултат нивата на общия холестерол в плазмата намаляват.За повече информация  https://vitafocus.net/sheets/Leaflet.pdf

 

Съдържание
Съставки Състав на 2 капсули: Ниацин ..........10 mg Поликозанол ........10 mg, Гугулипид ........100 mg, Фитостероли ......200 mg, Лют Червен пипер (на прах).......50 mg, Чесън (на прах).........50 mg

Оценете

Вашето име:
Вашето мнение:
Важно: HTML не се превежда!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:Най-продавани