слим
hyaluron lips

Offer

Доктор

ГАРСИНИЯ СЛИМ 30 капс

Цена: 14.00лв.
Крайна цена: 14.00лв.
Марка:  Dr. Green
Код на продукт:  P0217
Наличност:  Няма налични
1 оценки  (1 оценки)   |   Оценете

Гарсиния – гард срещу мазнините и апетита

  • Блокира синтеза на мазнини
  • Потиска апетита

Гарсиния оптимизира енергийните източници на тялото като ги използва веднага без да ги складира


Гарсиния камбоджа е плод, който расте в югоизточна Индия, Индонезия и други страни в Азия.Исторически се е използвал, за да дава енергия на пътуващи хора- търговци и войници, за да нямат нужда от почивка за хранене.

ГАРСИНИЯ действа чрез два различни механизма на две различни нива:

  1. Бърз ефект върху нивата на серотонин /хормона на щастието/, повишава настроението и потиска апетита. По този начин намалява “вълчия глад“, желанието за сладко и определени храни, както и общия калориен прием със средно около 25%.
  2. Блокира процеса на де-ново липогенеза /синтез на мазнини/. Доказано е, че в този плод се съдържа ензим – лиаза, който е отговорен за синтеза на мастните киселини. Това води до намаляване на степента на формиране на нова мастна тъкан и горене на вече складирани мазнини. В научната литература с този механизъм се обяснява и понижаване нивата на липидите в кръвта.

Всяка капсула Гарсиния камбоджа на д-р Грийн съдържа 500 мг висококачествен екстракт от цели плодове и 50 микрограма Хром, който участва в метаболизма на въглехидратите

Рандомизирано, двойно сляпо, плацебо контролирано проучване с 60 пациенти /публикувано в списание  Obesity приемали Гарсиния 2 пъти дневно по 500 мг и среден калориен прием 1800 ккал, 30 мин. Ежедневно ходене за 3 месеца, показва слеедните резултати:

На втората седмица – 3 кг редукция на тегло и между 5 до 7 см намаляване а обиколките на талията и ханша

На осмата седмица - -5,8 кг редукция на теглото и 10-12 см – за обиколките на ханш и талия

Най-важният резултат от многобройни клинични проучвания показва, че 87% от загубата на тегло се дължи на загуба на мазнини.

ГАРСИНИЯ камбоджа не е стимулант за разлика от съставките, съдържащи кофеин, синефрин и други. Това я прави безопасна при пациенти с високо кръвно налягане и увеличена сърдечна честота.


Препоръчителен прием: 1 пъти дневно по 1 капсула на гладно 30 минути преди хранене или

  • в комбинация с РЕДУКАЛ СЛИМ - по схемата сутрешен прием на РЕДУКАЛ СЛИМ и в ранния следобед- прием на 1 капс. ГАРСИНИЯ СЛИМ.

Оценете

Вашето име:
Вашето мнение:
Важно: HTML не се превежда!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:Най-продавани