Хиалурон крем за обем на устни , 30 мл

СОЧНИ, ХИДРАТИРАНИ И ОБЕМНИ УСТНИ

Хиалурон  - крем за обем за устни 30 мл

КРЕМЪТ ХИАЛУРОН ЗА ОБЕМ НА УСТНИТЕ е с нежна, богата на хранителни вещества консистенция, която с ежедневната си употреба:

  • Увеличава обема на устните
  • Прави устните по-плътни и придава младежки вид
  • Подобрява хидратацията  на тъканите

Кремът ХИАЛУРОН за ОБЕМ на УСТНИТЕ е и много подходящ за поддържане на обема след процедури с инжектиране на хиалуронова киселина за оформяне на устни. Освен това подпомага за намаляване на " пушаческите" или т.нар. радиални бръчици около устата.  Тъй като устните са богато кръвоснабдени, локалното прилагане на хиалуронова киселина води до свързване и задържане на водата в клетките и увеличаване на обема.

Възрастта, УВ лъчите, пушенето и други неблагоприятни фактори на околната среда, намаляват колагеновата синтеза в тялото и така с възрастта устните започват да изтъняват. Пиковият обем на устните тъкани се достига на 14-16 годишна възраст и след това започва процес на редуциране на мастната тъкан и колагеновия синтез. Затова и сочните устни се възприемат като признак на младост и променят симетрията и структурата на лицето.

Тъй като устните имат специфичен тъканен строеж и за разлика от останалите части на кожата нямат мастни и потни жлези, както и защитен кератинизиращ  слой-т.нар stratum corneum е изключително тънък,  то много бързо губят влагата и обема си, но пък затова и абсорбцията на полезни хранителни вещества се осъществява по-лесно.

 

Приложение: Нанесете нежно 2 -3 пъти дневно и масажирайте.

Съставки: Виж INGREDIENTS

 

Дерматологично тестван , не  съдържа парабени, оцветители, синтетични минерали, олиа и силикони.

Козметиката на Доктор Грийн е направена с интелигентна комбинация от Хиалуронова киселина с ниско и  високо молекулно тегло  (HMW-HA)+ (LMW-HA) Високомолекулното тегло (HMW-HA) не само хидратира  повърхността на кожата, защитава кожната бариера и подобрява еластичността й но също така има противовъзпалителни свойства за успокояване на чувствителната или раздразнена кожа. В същото време натриевият хиалуронат (LMW-HA), който е с  по-ниско молекулно тегло означава, че допълнителната влага прониква дълбоко в кожата, за да осигури интензивна хидратация и дълготрайни видими резултати на плътна, стегната и гладка кожа.

 

ПРИБАВИ ПРАВИЛНАТА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА  КЪМ ЕЖЕДНЕВНАТА СИ ГРИЖА ЗА КОЖАТА !

 

12,00 лв. 10,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 10,00 лв.
Моля, изберете: