Хиалуронова киселина, хидратиращи ампули 10 ml х6 бр

  • Марка: Dr. Green

Максимална интензивна хидратация

  • Подхранване;
  • Подмладяване;
  • Дълбока  хидратация ;
  • Видимо изглаждане на  бръчките.

Начин на употреба:

Разклатете добре ампулата преди употреба. Употребявайте само върху добре почистена кожа.

Отчупете връхчето на ампулата. Изсипете върху дланта и нанесете върху кожата на лицето, шията и деклотето. Масажирайте нежно.

Всяка една ампула е предвидена за две вечери – само поставете фолио в отворения край на ампулата и я съхранете в хладилник.

За външна употреба!

Използвайте ампулите сутрин и вечер в 6 дневна хидратираща терапия. За по-дълготраен ефект, повтаряйте тази терапия всеки месец . Избягвайте контакт с очите!

Клинични резултати:

След три месечна хидратираща терапия:

  • Нивата на хидратация на кожата са покачени с 73.6 % , един час след първата апликация;
  • Намалява дълбочината на бръчките до 26 %

Тази формула  моментално подобрява външния вид, като изглажда финните линии, засилва хидратацията и подхранва  дълбоко  дермалните  слоеве.

Състав: Виж INGREDIENTS/ Дерматологично тестван , не съдържа парабени, оцветители, синтетични минерали, олиа и силикони. За най-добър резултат, употребете с Хиалуронова киселина – серум и Хиалуронова киселина, крем за лице.

Не е нужно отмиване!

Козметиката на Доктор Грийн е направена с интелигентна комбинация от Хиалуронова киселина с ниско и  високо молекулно тегло  (HMW-HA)+ (LMW-HA) Високомолекулното тегло (HMW-HA) не само хидратира  повърхността на кожата, защитава кожната бариера и подобрява еластичността й но също така има противовъзпалителни свойства за успокояване на чувствителната или раздразнена кожа. В същото време натриевият хиалуронат (LMW-HA), който е с  по-ниско молекулно тегло означава, че допълнителната влага прониква дълбоко в кожата, за да осигури интензивна хидратация и дълготрайни видими резултати на плътна, стегната и гладка кожа.

 

ПРИБАВИ ПРАВИЛНАТА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА  КЪМ ЕЖЕДНЕВНАТА СИ ГРИЖА ЗА КОЖАТА !

 

18,00 лв. 15,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете: