Хиалуронова киселина - интезивен хидратиращ бустер

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА – УЛТРА ХИДРАТИРАЩ БУСТЕР 15 мл

Интезивна формула за дълбока хидратация на кожата 

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА БУСТЕР осигурява незабавна, интензивна и дълбока хидратация. Кожата остава гладка и хидратирана през целия ден .Повишава хидратацията и видимо изглажда кожата.Продукт с най-висока концентрация на хидратиращо вещество.

  • Овлажнява кожата до 12 часа.
  •  Оставя кожата по-мека, гладка и еластична.
  • Предпазва от агресивното въздействие  на околната среда.
  •  Може да се използва самостоятелно или като допълнителна хидратация към любимия ви продукт.

Начин на употреба: Нанесете директно върху лицето с леки масажни движения.  Възможно е да добавите към Вашия крем няколко капки, като така ще го обогатите.

СЪСТАВ/INCI: Виж опаковката. Дерматологично  тестван, не съдържа парабени, оцветители, синтетични минерали, олиа и силикони. Не предразполага образуването на комедони.

Функционалността на хиалуроновата киселина зависи от нейното молекулно тегло.

В зависимост от молекулното тегло,  ефектът й върху кожата също варира.  

 

HMW – HA LMW – HA

 

Хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло (LMW-HA), известна още като натриев хиалуронат, лесно се абсорбира и прониква в най-дълбоките слоеве на нашата кожа. Това означава, че хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло (LMW-HA) е в състояние да проникне в дълбоките слоеве на епидермиса, което й позволява да извършва възстановителна, регенерираща и анти-ейдж  дейност , повишавайки еластичността на кожата и намалявайки дълбочината на бръчките.

Когато  молекулата на хиалуроновата киселина става по-голяма и молекулното тегло се увеличава, хиалуроновата киселина остава по-близо до повърхността на човешката кожа. Хиалуроновата киселина с високо молекулно тегло (HMW-HA) осигурява най-видимите резултати, но с по-кратък живот, но тя  има филмиращо и хидратиращо  действие благодарение на високия си капацитет да задържа вода. Създава защитен филм върху роговия слой, което позволява намаляване на TEWL (трансепидермидална загуба на вода) на кожата.

 

С всичко казано дотук, може би се чудите кой  размер на молекулата на хиалуроновата киселина  трябва да търсите в козметиката, която използвате? 

Вместо да избирате едното или другото, препоръчваме ви да използвате козметика, която предлага комбинация от хиалуронова киселина с високо (HMW-HA) и ниско молекулно тегло (LMW-HA), за да бъде наистина полезна  за вашата кожа.

Ето защо козметиката на Доктор Грийн е направена с интелигентна комбинация от Хиалуронова киселина с ниско и  високо молекулно тегло  (HMW-HA)+ (LMW-HA) Високомолекулното тегло (HMW-HA) не само хидратира  повърхността на кожата, защитава кожната бариера и подобрява еластичността й но също така има противовъзпалителни свойства за успокояване на чувствителната или раздразнена кожа. В същото време натриевият хиалуронат (LMW-HA), който е с  по-ниско молекулно тегло означава, че допълнителната влага прониква дълбоко в кожата, за да осигури интензивна хидратация и дълготрайни видими резултати на плътна, стегната и гладка кожа.

 

ПРИБАВИ ПРАВИЛНАТА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА  КЪМ ЕЖЕДНЕВНАТА СИ ГРИЖА ЗА КОЖАТА !

 

Проиизводител :

INTEGRA LABS, LLC

19,90 лв. 17,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 17,00 лв.
Моля, изберете: