Имунна Формула, 30 капсули

  • Марка: Dr. Green

 

 

ИМУННА ФОРМУЛА ,капс х 30 

Комбинация от Ехинацея, Самбукус, Чесън и Астрагал

Имунната формула на Dr. Green е изцяло натурален продукт, който подобрява функцията на имунната система.

Състав на една капсула:

Ехинацея .........................................100 mg

Самбукус нигра / Черен бъз ..........100 mg

Астрагал (корен)...........................180 mg

Чесън (екстракт 10:1)......................100 mg

Витамин С..........................................20 mg

Други съставки: Растителна целулозна капсула.

Доза за дневен прием:  Възрастни и деца над 7 години – 1 капсула дневно, с храната.

Имунната формула  на DR.GREEN  комбинира най- доброто от науката и природата за поддържането на по-добър имунитет. Имунната формула на DR.GREEN е изцяло натурален продукт, който:

  • Повишава имунният отговор, като стимулира както секрецията на антитела (хуморален имунитет), така  и производството на защитни клетки (Т- лимфоцити, клетки убийци, макрофаги);
  • Действа върху най-известните патогени: бактерии, вируси, причинители на сезонни респираторни инфекции;
  • Намалява възпалението и болката на горните дихателни пътища и всички увредени лигавици.Като подобрява също и локалния имунитет.
  • Намалява риска от развитие на респираторни инфекции и облекчава симптоматиката при вече настъпили такива.

За Кого е подходяща Имунната Формула на DR.GREEN  :

  • За профилактика на сезонни респираторни и гастроинтестинални инфекции инфекции;
  • За облекчаване на симптомите и намаляване на продължителността на заболяването, при вече настъпила настинка, грип и инфекции на респираторния тракт,.
  • За повишаване на имунния отговор при вирусни инфекции – херпес, инфлуенца и гъбичкови инфекции.
  • За повишаване на имунния отговор при имунокомпрометирани пациенти с диабет,  на антибиотична терапия, лъчетерапия, химио терапия и др.

Имунната Формула на DR.GREEN  съдържа едни от най- ефективните  активни съставки, клинично  доказали действието сиза добро имунно здраве, които действат синергично в една капсула.

 

ЕХИНАЦЕЯТА е една от най-популярните в традиционната и холистична медицина билки, която потиска растежа на стафилококи, стрептококи, вирусите  на грипа и херпеса.От древността тя се използва  както с профилактична цел при първи признаци на простуда и  по време на грипна епидемия, така и при вече настъпило заболяване с цел намаляване на симптомите и продължителността.Ехинацеята има силно противовъзпалително действие, подпомага организма и има общо укрепващ ефект. Действа благоприятно върху функцията на дихателната система.

САМБУКУС нигра ( черен бъз) има силен антиоксидантен, имуностимулиращ, антибиотичен и противовирусен ефект. Успешно се използва както за профилактика, така и при заболявания като катари на горните дихателни пътища, пневмонии, бронхити, тонзилити и др. Освен това екстрактът от  Самбукус  действа слабително, диуретично и способства за понижаване на високата температура, което се дължи предимно на гликозидните вещества в него.Научно е доказано, че самбукусът ефективно  се бори с вирусите,  доказано ефективен  против инфлуенца вируса и  при бактериални инфекции. Има антиалергично и антихистаминово действие.

АСТРАГАЛ:

Коренът от Астрагалът съдържа полизахариди и сапонини, които повишават активността на Т-клетките убийци и така се повишава клетъчният имунен отговор. Също така  стимулира и отделянето на интерферон.Астрагалът  е мощен адаптоген, който приспособява огранизма  към  различни външни и вътрешни промени,регулира кръвното налягане и кръвната захар,повишава устойчивостта към простудни заболявания,усилва защитната енергия на организма,засилва имунната система, предотвратява настинки и грип, потиска вируса на херпеса,подпомага възстановявнатето на епитела на засегнатите дихателни пътища.Астрагалът намалява нивата на кортизола- хормона на  стреса.

ЧЕСЪН:

От древността чесънът се счита за природният антибиотик. Той унищожава микроорганизмите, причиняващи инфекции: вируси, бактерии, гъби. Чесънът е единствената естесвена защита при възпаление на ухото. Чесънът ефективно се използва за подпомагане  контрола на високото кръвно налягане и подобрявне  здравето на сърдечносъдовата система.

 

19,30 лв. 16,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 16,50 лв.
Моля, изберете: