Омега 3-6-9 1000мг, 30 меки капсули

  • Марка: Dr. Green

Идеалният баланс на омега -3 с омега- 6 и омега -9 ненаситени киселини за Здравето на сърцето, мозъка и имунната система

Омега-3 са ненаситени мастни киселини, които се смятат за незаменими, защото не могат да бъдат произведени в тялото.Затова и хората трябва да си набавят омега-3 чрез храни като риба, ядки, някои растителни мазнини или да ги суплементират чрез хранителни добавки.

Омега 3 ненаситените мастни киселини са няколко типа: Ейкозапентаенова (ЕПА), Докозахексаенова (ДХА), Алфа-линоленова (АЛА).

Изграждането на всяка клетка, тъкан и орган в тялото е зависимо от наличието на ненаситените мастни киселини. Те са основния структурен компонент на клетъчната мембрана и са необходими за клетъчното делене и растеж.

 

Омега 3-6-9 на Д-р Грийн са извлечени от пречистени студено пресовани органични масла от лен, пореч и дълбоководна риба.  Рибеното масло е пречистено с молекулярна дестилация, за да се пречистят всички евентуални микро замърсители, които биха могли да присъстват в рибата. Добавен е и витамин Е, за да се оптимизира състава на капсулата.

 

Продуктите на Д-р Грийн минават през многократни процедури по контрол на качеството на всички нива в производствения процес,  докато достигнат до крайния потребител.

  Омега 3-6-9 капсули не съдържат глутен, пшеница, дрожди и нямат добавени захар или сол. Не съдържат изкуствени оцветители, консерванти и ароматизатори.

ЗА КАКВО са подходящи  Омега -3-6-9?

Mножество проучвания показват, че редовният  прием на ЕРА и DHA може да намали риска от коронарни сърдечни заболявания. Приемът им понижава нивата на триглицеридите в кръвта и по този начин се намалява риска от инфаркт на миокарда, както и от други съдови заболявания.

Гама-линоленовата  киселина (GLA)притежава противовъзпалително действие  - при артрити и проблеми със ставите и оказва благоприятно въздействие при кожни проблеми – екзема, атопичен дерматит, псориазис.

За Кого са подходящи Омега 3-6-9 капсулите?

  • Хора, които искат оптимална подкрепа за здравето на сърцето и кравоносните съдове ;
  • Хора, които искат  да поддържат нормални нива на холестерол и триглицериди
  • Хора с високо кръвно налягане, ритъмни сърдечни нарушения или нарушения в кръвоснабдяването,
  • Хора, които искат оптимална грижа за мозъка и паметта
  • Хора, които искат правилна грижа за зрението си, кожата и ставите
  • Пациенти с диагностициран диабет  и метаболитен синдром
17,50 лв. 15,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете: