слим
hyaluron lips

Offer

Доктор

Пакет ОТСЛАБВАНЕ - РЕДУКАЛ СЛИМ И ГАРСИНИЯ СЛИМ

Цена: 28.00лв.
Крайна цена: 28.00лв.
Марка:  Dr. Green
Код на продукт:  P0220
Наличност:  На склад
1 оценки  (1 оценки)   |   Оценете

Гарсиния – гард срещу мазнините и апетита

  • Блокира синтеза на мазнини
  • Потиска апетита

Гарсиния оптимизира енергийните източници на тялото като ги използва веднага без да ги складира


Гарсиния камбоджа е плод, който расте в югоизточна Индия, Индонезия и други страни в Азия.Исторически се е използвал, за да дава енергия на пътуващи хора- търговци и войници, за да нямат нужда от почивка за хранене.

ГАРСИНИЯ действа чрез два различни механизма на две различни нива:

  1. Бърз ефект върху нивата на серотонин /хормона на щастието/, повишава настроението и потиска апетита. По този начин намалява “вълчия глад“, желанието за сладко и определени храни, както и общия калориен прием със средно около 25%.
  2. Блокира процеса на де-ново липогенеза /синтез на мазнини/. Доказано е, че в този плод се съдържа ензим – лиаза, който е отговорен за синтеза на мастните киселини. Това води до намаляване на степента на формиране на нова мастна тъкан и горене на вече складирани мазнини. В научната литература с този механизъм се обяснява и понижаване нивата на липидите в кръвта.

Всяка капсула Гарсиния камбоджа на д-р Грийн съдържа 500 мг висококачествен екстракт от цели плодове и 50 микрограма Хром, който участва в метаболизма на въглехидратите


Препоръчителен прием: 1 пъти дневно по 1 капсула на гладно 30 минути преди хранене или

в комбинация с РЕДУКАЛ СЛИМ-  Патентована смес от Глюкоманан, Ацетил L карнитин,  , Зелено кафе,  Африканско манго, Малинови кетони,Кафяви водорасли , Капсикум

РЕДУКАЛ СЛИМ е Комплекс от 10 активни съставки, които подпомагат  засилването на метаболизма, изгарянето на мазнините и подтискането на апетита. Засилва енергията.

 

Оценете

Вашето име:
Вашето мнение:
Важно: HTML не се превежда!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:Най-продавани