Общи условия за ползване

Моля прочетете внимателно

Моля, отделете време да прочетете условията на ползване внимателно. Те информират относно клаузите и условията, чрез които сайтът на Вита Фокус е направен достъпен за вас. Посещавайки сайта ни, Вие се съгласявате да спазвате тези клаузи и условия.

Съдържание на сайта

Стараем се да поддържаме съдържанието на сайта ни вярно и осъвременено. Въпреки това, не поемаме отговорност за никакви разходи, загуба на доходи, загуба на данни или последващи загуби, свързани с използването или невъзможността за достъп до сайта на Вита Фокус.

Линкове към сайта

Разрешаваме на други сайтове да създадат връзки с нашия, толкова, доколкото не имитират сайта на Вита Фокус. Не трябва да представяте неточно връзката Ви с нас или да предоставяте невярна информация за нас. Можете да използвате логото ни или запазената ни марка само и единствено с писменото ни разрешение. Вашият сайт трябва да отговаря на следните изисквания: да не съдържа обидна или спорна информация, или използваща чужд патент, или интелектуални права без разрешение.

Политика за конфиденциалност

Запазването на Вашите лични данни е важно за нас. Информацията, която получаваме от Вас за вашето име, адрес, телефонен номер и е-мейл адрес, се използва от нас само и единствено за комуникация с Вас относно продуктите, които предлагаме.

Запазваме си правото по всяко време да извършваме промени в условията на ползване на сайта, без каквото и да било известие. Вие поемате последствията на тези клаузи и условия и сте обект на действието им в самия момент на използване на сайта.